S’acaba la compartició de comptes a Netflix?

Comparteix l'entrada

Fa uns dies, la plataforma de streaming Netflix va anunciar que els usuaris ja no podran compartir els seus comptes de forma gratuïta. En lloc d’això, ara es pot afegir fins a dos subcomptes pagant una quantitat extra, segons la subscripció contractada.

Tot i que aquesta mesura ja es recollia en els termes de servei de l’empresa, molts usuaris han mostrat una gran varietat d’opinions. Hi ha alguns que s’han donat de baixa o s’han passat a altres plataformes de streaming com Disney+, HBO o PrimeVideo.

El preu de Netflix a Espanya varia segons la modalitat que triïs, des de 5,49 € al mes per a la modalitat bàsica (amb anuncis) fins a 17,99 € per a la modalitat premium. També es pot afegir un subcompte per 5,99 € o dos per 11,98 €, depenent de la subscripció.

Alguns usuaris intenten esquivar aquesta mesura donant-se d’alta en països on encara no s’ha aplicat, com ara Turquia. No obstant, això no és fàcil ja que Netflix comprova la localització de la IP per evitar la contractació des de països diferents del país de residència.

Per esquivar aquesta mesura, molts usuaris utilitzen VPN per triar el país des del qual “aparentment” es realitza la contractació.

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

black and white number 9

Fonts més utilitzades en pàgines web

Et presento una llista de fonts per a pàgines web. Són les més utilitzades, perquè es veuen bé, es llegeixen bé, i a més a…

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?