Com fer una còpia de seguretat de les teves fotos amb l’aplicació Google Fotos

black and white smartphone displaying google search

Comparteix l'entrada

Introducció

En aquesta era digital, les fotos són una part essencial de les nostres vides, i tots tenim una gran col·lecció de fotos als nostres telèfons mòbils. Perdre les nostres fotos pot ser una experiència devastadora. Amb l’aplicació Google Fotos, podeu fer còpies de seguretat i emmagatzemar fàcilment les vostres fotos de manera segura. L’aplicació és fàcil d’utilitzar i ofereix una experiència perfecta per als usuaris. En aquesta publicació del bloc, parlarem de com fer una còpia de seguretat de les teves fotos amb l’aplicació Google Fotos.

Com fer una còpia de seguretat de les teves fotos amb l’aplicació Google Fotos

  1. Baixeu l’aplicació Google Fotos al vostre telèfon intel·ligent des de la botiga d’aplicacions.
  2. Després d’instal·lar l’aplicació, obriu-la i inicieu la sessió amb el vostre compte de Google.
  3. Un cop hàgiu iniciat la sessió, l’aplicació us demanarà si voleu fer una còpia de seguretat de les vostres fotos. Feu clic al botó “sí” per continuar.
  4. L’aplicació començarà a fer còpies de seguretat de les teves fotos automàticament. També podeu triar fer una còpia de seguretat de les vostres fotos manualment si aneu a “Configuració” i després a “Còpia de seguretat i sincronització”.
  5. Assegureu-vos que l’opció “Còpia de seguretat i sincronització” estigui activada i trieu la qualitat de la còpia de seguretat de les vostres fotos. L’aplicació Google Fotos ofereix dues opcions: “Alta qualitat” i “Qualitat original”. Trieu l’opció que més us convingui. La opció “Alta qualitat” desa els videos en resolució FullHD (1920×1080) i les imatges en una resolució que permet impressions en paper de fins a 60cm x 40cm. Personalment us recomanem aquesta opció ja que ocupa molt menys espai al núvol
  6. Un cop hàgiu seleccionat la qualitat de còpia de seguretat, l’aplicació començarà a fer una còpia de seguretat de les vostres fotos. Podeu supervisar el progrés del procés de còpia de seguretat a l’aplicació.

Organitzant les teves fotos

L’aplicació Google Fotos no només fa una còpia de seguretat de les vostres fotos, sinó que també les organitza. L’aplicació utilitza intel·ligència artificial per agrupar les teves fotos en funció de la data, la ubicació i les persones de les fotos. També pots crear àlbums per a les teves fotos i compartir-los amb els teus amics i familiars.

Accedint a les teves fotos

Pots accedir a les teves fotos des de qualsevol dispositiu iniciant la sessió al teu compte de Google. L’aplicació ofereix emmagatzematge il·limitat per a fotos de qualitat de còpia de seguretat d'”alta qualitat”. Tanmateix, si trieu fer una còpia de seguretat de les vostres fotos en “Qualitat original”, obtindreu 15 GB d’emmagatzematge gratuït. També podeu comprar emmagatzematge addicional si necessiteu més espai. Els preus comencen amb 20€ a l’any per a 100GB, espai més que suficient per a la majoria de particulars, pel que és una molt bona opció si els 15GB es queden curts

Conclusió

Fer una còpia de seguretat de les teves fotos és crucial per assegurar-te que no les perdis. L’aplicació Google Fotos ofereix una experiència perfecta perquè els usuaris puguin fer una còpia de seguretat i emmagatzemar les seves fotos de manera segura. Amb aquesta aplicació, també pots organitzar les teves fotos i accedir-hi des de qualsevol dispositiu. Baixeu l’aplicació Google Fotos avui i feu una còpia de seguretat de les vostres fotos per no tornar-les a perdre mai més.

T’ha quedat algun dubte? Pots contactar amb nosaltres sense cap problema i t’ajudem

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

black and white number 9

Fonts més utilitzades en pàgines web

Et presento una llista de fonts per a pàgines web. Són les més utilitzades, perquè es veuen bé, es llegeixen bé, i a més a…

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?