Digitalització d’àudio

person holding white and black cassette tape

Benvolgut amant de la música i dels records retro,

Et presentem els nostres serveis especialitzats en la digitalització de cintes d’audio de cassette a fitxers MP3. Entenem la importància de preservar aquelles melodies entranyables i moments memorables que resideixen en les teves cassettes antigues.

Què t’oferim:

  • Conveniència i Accessibilitat: Amb els fitxers MP3, podràs gaudir de la teva música en qualsevol dispositiu modern, des d’ordinadors i telèfons fins a tauletes i altaveus intel·ligents.
  • Preservació de Records: Les cassettes poden ser fràgils i estar subjectes a l’erosió del temps. Mitjançant la conversió a formats digitals, assegurem que els teus records entranyables perdurin durant generacions.

Com Funciona:

  • Contacta’ns: Pots enviar-nos un missatge per parlar de les teves necessitats
  • Lliurament dels Fitxers: T’oferim els fitxers MP3, en un llapis, un disc dur, o bé te’ls podem enviar directament per internet.

No permetis que els teus records quedin oblidats. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per reviure els moments musicals que romanen amagats a les teves cintes d’audio de cassette. Transforma les teves joies musicals en fitxers MP3 fàcils d’escoltar i compartir. Deixa que la música et porti enrere en el temps amb cada nota i acord.

Tarifes

Cassette C-30 (30 minuts)12,00 €
Cassette C-60 (60 minuts)16,00 €
Cassette C-90 (90 minuts)19,00 €
Cassette C-120 (120 minuts)21,00 €
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?