De l’Antivirus NOD32 a l’Eset Internet Security: Protegint el teu Navegador

Comparteix l'entrada

👌 Si ja confies en l’Antivirus NOD32 de Eset, l’actualització al Eset Internet Security pot ser una jugada intel·ligent. Aquesta actualització ofereix una capa addicional de protecció, especialment per al teu navegador web.

🖥️ El punt clau és la nova funcionalitat de protecció del navegador, una defensa extra mentre explores internet. Aquesta característica detecta i bloqueja amenaces mentre navegues per pàgines web, compres en línia o introdueixes informació sensible. És com tenir un guàrdia virtual 👮‍♀️mentre et connectes.

L’Eset Internet Security manté totes les característiques de confiança de l’Antivirus NOD32, amb detecció avançada de malware 🦠i actualitzacions de seguretat regulars. En resum, és una actualització que no només manté la fiabilitat sinó que també ofereix una navegació 🏄 més segura.

🛡️Protegir el teu navegador és ara més important que mai. Amb aquesta actualització, no només protegeixes el teu ordinador, sinó també la teva experiència en línia. És el moment de donar un pas cap a una protecció més completa i fiable.

Pots veure el preu i més info al següent enllaç:

Preus Antivirus ESET

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

person showing white envelope

Configurar autoresposta en Webmail Ionos

Accedim al webmail del correu electronic amb el nostre usuari i contrasenya a través del següent enllaç: https://mail.ionos.es Dins el correu electrònic, accedim a la…

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?