Activar notificacions en Android

green and red metal trash bins

Comparteix l'entrada

En cas que una aplicació tingui les notificacions desactivades, no rebrem les notificacions en el nostre dispositiu Android

Per a activar-les sols cal seguir els següents passos

Per a versions Android més noves:

 1. Pressionem sobre l’aplicació durant 2 segons.
 2. Ens apareix un globus amb l’opció “Informació de l’aplicació”. Hi pressionem
 3. Accedim al submenú Notificacions
 4. Marquem les notificacions que volem rebre. Totes o bé decidim quines preferim

Ja rebràs actualitzacions de l’aplicació al teu dispositiu Android

En versions més antigues d’Android haurem d’accedir al menú de configuració del dispositiu

Versions Android més antigues

Per activar les notificacions per a una aplicació en un dispositiu Android en versions més antigues, segueix aquests passos:

 1. Obre la Configuració: Desbloqueja el teu dispositiu Android i toca l’aplicació “Configuració”. Sol estar representada per una icona d’engranatge i es troba al teu escriptori o a la llista d’aplicacions.
 2. Selecciona “Aplicacions” o “Aplicacions i notificacions”: Les opcions exactes poden variar segons la versió d’Android que estiguis utilitzant. Cerca una opció relacionada amb les aplicacions.
 3. Cerca l’aplicació: Fes una cerca de l’aplicació per la qual vols activar les notificacions. Pots fer-ho seleccionant l’aplicació de la llista d’aplicacions instal·lades o utilitzant la funció de cerca.
 4. Accedeix a la configuració de l’aplicació: Una vegada que hagis seleccionat l’aplicació, troba l’opció que et permet accedir a la seva configuració. Aquesta opció sol ser anomenada “Notificacions” o “Notificacions de l’aplicació”.
 5. Activa les notificacions: Dins de la configuració de l’aplicació, hi haurà un interruptor o una opció per activar les notificacions. Fes clic o desplaça l’interruptor a la posició “Activat” per habilitar les notificacions per a aquesta aplicació.
 6. Personalitza les notificacions (opcional): En alguns casos, podràs personalitzar les notificacions per a l’aplicació. Això pot incloure la configuració de sons, vibració, prioritat i altres opcions relacionades amb les notificacions.
 7. Confirma els canvis: Després de configurar les notificacions com desitgis, prem la tecla “Tornar” o fes clic en la icona de retrocés per guardar els canvis i tornar a la configuració principal.

Ara hauries d’estar rebent notificacions de l’aplicació en el teu dispositiu Android. Tingues en compte que els termes i opcions exactes poden variar lleugerament en funció de la versió d’Android i de la capa de personalització del fabricant del dispositiu.

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

person showing white envelope

Configurar autoresposta en Webmail Ionos

Accedim al webmail del correu electronic amb el nostre usuari i contrasenya a través del següent enllaç: https://mail.ionos.es Dins el correu electrònic, accedim a la…

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?