Gmail. Comprobar nou correu (quan hem configurat un correu extern)

person holding black iphone 5

Comparteix l'entrada

Gmail ofereix una funció de “comprovar correu nou arribat” que et permet forçar manualment l’actualització de les teves altres comptes de correu externes. Aquí tens com fer-ho:

  1. Accedeix a la configuració de Gmail: Inicia la sessió al teu compte de Gmail i accedeix a la configuració. Per fer-ho, fes clic a la icona de l’engranatge a la part superior dreta de la pantalla i selecciona “Mostra tota la configuració”.
  2. Comptes i importació: Dins la configuració, busca i fes clic a l’opció “Comptes i importació”
  3. Comprovar correu nou arribat: Ves a la secció Consulta el correu d’altres comptes, on estan llistades les teves altres comptes de correu que s’estan verificant i descarregant a Gmail. Al costat de cada compte, hauries de veure un enllaç que diu “Comprova ara si hi ha correu“. Fes clic en aquest enllaç per iniciar manualment la comprovació de correu per a aquest compte específic.
  4. Espera que s’actualitzi: Un cop hagis fet clic a “Comprova ara si hi ha correu“, Gmail intentarà actualitzar i descarregar els correus electrònics de manera immediata per a aquesta compte. Si hi ha correus nous, els descarregarà i els mostrarà a la safata d’entrada.

Si bé aquesta opció permet forçar manualment l’actualització dels correus, cal tenir en compte que la velocitat amb què es descarreguen els correus externs pot variar segons diversos factors, com la connexió a Internet, els ajustos de sincronització o la pròpia configuració del servidor de correu extern.

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?