Finalment, WhatsApp introdueix la possibilitat d’enviar-se missatges a un mateix.

person holding black android smartphone

Comparteix l'entrada

La nova funció que fa un mes que s’està provant estarà disponible per a tothom en les properes setmanes s’anomena “Envia’t un missatge”.

La possibilitat d’intercanviar missatges entre ells és una nova característica que està llançant l’aplicació mòbil de WhatsApp que es preveu que la faran servir molts usuaris.

Les versions beta dels dispositius mòbils que funcionen amb els sistemes operatius Android i iOS tenen aquesta funció activa des de l’octubre, i aviat estarà disponible per a tots els usuaris d’arreu del món.

Aquest dilluns, persones de l’empresa matriu de Whatsapp, Meta, ho han verificat a la publicació digital especialitzada Techcrunch, afirmant que la funció s’anomena “Envia’t un missatge”.

Per escriure notes, o fer llistes de la compra
Un dels que es poden fixar a la part superior de la llista de converses per tenir-la a la mà és aquest nou xat de missatges automàtics.

Amb aquesta nova eina, podeu enviar-vos notes, recordatoris, llistes de la compra i altres coses per accedir-hi ràpidament.

De fet, actualment alguns usuaris utilitzen WhatsApp per dur a terme aquesta funció afegint el seu propi número de telèfon a la seva llista de contactes o formant un

Funcionalitat existent de les aplicacions de la competència
Només hauran d’obrir la funció per iniciar un nou xat amb la nova utilitat en lloc de seguir aquests passos anteriors, i el seu propi contacte estarà a la part superior de la llista.

Funcions similars ja estan presents en aplicacions de la competència com Signal o Telegram: en la primera, heu de buscar “nota per a vosaltres mateixos” a la llista de contactes, i en la segona, la funció “missatges desats” també us permet fer-ho.

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?