Com aconseguir que els usuaris trobin el web a internet

gray and blue Open signage

Comparteix l'entrada

Quan obrim una nova pàgina web a internet és com si obríssim una botiga en un petit poble, en el carreró més amagat. Ningú ens coneix i ens hem de fer veure.

Per ajudar els usuaris a trobar el teu lloc web a Internet, aquí tens algunes bones pràctiques

 1. Investigació de paraules clau. Utilitzar paraules clau rellevants per al contingut. Utilitza eines com Google Keyword Planner o SEMrush per trobar paraules clau amb un bon volum de cerca i baixa competència.
 2. Crear continguts de qualitat. Crea contingut que sigui útil, informatiu i rellevant per als teus usuaris. Asegura’t que el contingut estigui ben escrit, sigui fàcil de llegir i estigui optimitzat per a les paraules clau objectiu. Un blog és una molt bona manera d’ampliar el contingut del web amb informació interessant
 3. Aconseguir visitants de xarxes o publicitat. Si promociones el web en xarxes socials, o crees anuncis a Google o a portals d’internet és molt més senzill aconseguir visites. També, i segons el tipus de negoci, la premsa escrita així com la televisió i la ràdio poden ser molt útils per aconseguir visitants

A banda d’aquests tres pilars fonamentals, cal tenir en compte que per al millor posicionament els següents punts també ajudaran a l’optimització de motors de cerca (SEO):

 1. Optimització de títols i descripcions: Utilitza les paraules clau en els títols de les pàgines i en les meta-descripcions. Aquestes metadades apareixen als resultats de cerca i poden influir en la taxa de clics.
 2. URLs amigables: Utilitza URLs que siguin descriptives i contingui les paraules clau rellevants per a la pàgina. Evita URLs llargues i confuses.
 3. Optimització d’imatges: Assegura’t que les imatges del teu lloc web estiguin optimitzades amb etiquetes d’alt descriptives que incloguin paraules clau.
 4. Enllaços internos i externs: Utilitza enllaços interns per connectar el teu contingut relacionat dins del teu lloc web. També és important tenir enllaços externs de qualitat apuntant al teu lloc web, ja que això pot millorar la teva autoritat de domini.
 5. Optimització mòbil: Assegura’t que el teu lloc web estigui ben optimitzat per a dispositius mòbils, ja que Google dóna prioritat als llocs web compatibles amb mòbils en els resultats de cerca per a dispositius mòbils.
 6. Velocitat de càrrega: Optimitza el temps de càrrega del teu lloc web. Els llocs web amb temps de càrrega més ràpids tenen més probabilitats de classificar-se millor en els resultats de cerca.
 7. Actualització regular del contingut: Manté el teu lloc web actualitzat amb nou contingut de manera regular. Això pot ajudar a millorar la teva classificació en els motors de cerca i atraure nous visitants al teu lloc web.
 8. Analítica web: Utilitza eines d’analítica web com Google Analytics per monitorar el trànsit del teu lloc web, el comportament dels usuaris i altres mètriques clau. Això et pot ajudar a identificar àrees de millora i ajustar la teva estratègia de SEO en conseqüència.

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?