Bancs d’imatges gratuïts: Imatges gratuites per a utilitzar als teus projectes

woman taking photo of plants

Comparteix l'entrada

🖼️Les imatges són un element molt important per a crear una pàgina web atractiva i professional. Però no podem utilitzar qualsevol imatge que trobem a internet, ja que moltes d’elles tenen drets d’autor que ens impedeixen fer-ne un ús lliure i legal.

🗒️Els drets d’autor són els que protegeixen la propietat intel·lectual dels creadors d’una obra, com ara una fotografia, un dibuix o una il·lustració. Aquests drets els permeten decidir com, quan i on es pot utilitzar la seva obra, i també exigir una compensació econòmica si es fa un ús comercial.

💻Per tant, si volem utilitzar imatges en una pàgina web, hem de respectar els drets d’autor dels seus autors i obtenir el seu permís o llicència per a fer-ho. En cas contrari, ens exposem a sancions legals que poden anar des de multes fins a demandes judicials.

🆓Per evitar aquests problemes, una bona solució és utilitzar imatges sense drets d’autor o amb llicències de domini públic o Creative Commons. Aquestes imatges ens permeten fer-ne un ús lliure i gratuït, sense haver de demanar permís ni pagar res als seus autors. Només hem de respectar algunes condicions, com ara citar la font, no modificar l’obra o no fer-ne un ús comercial, segons el tipus de llicència.

Per a trobar aquestes imatges, podem utilitzar bancs d’imatge gratuits com ara:

💪Aquests bancs d’imatge ens ofereixen una gran varietat de fotografies i il·lustracions de qualitat i sense drets d’autor, que podem descarregar i utilitzar en la nostra pàgina web sense cap problema.

🔝Així doncs, si volem crear una pàgina web amb imatges, hem de tenir en compte els drets d’autor i utilitzar només aquelles que ens permetin fer-ho de forma legal i respectuosa. Així, no només estarem fent un bon ús dels recursos visuals, sinó que també estarem reconeixent i valorant la feina dels seus creadors.

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

black and white number 9

Fonts més utilitzades en pàgines web

Et presento una llista de fonts per a pàgines web. Són les més utilitzades, perquè es veuen bé, es llegeixen bé, i a més a…

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?