Afegir una entrada a WordPress

Silver Laptop Computer Beside White Smartphone on Brown Wooden Table

Comparteix l'entrada

Avui us vull ensenyar com afegir una nova entrada a WordPress, una de les plataformes més populars i fàcils de crear i gestionar el vostre propi contingut web. Seguiu aquests passos i en pocs minuts tindreu la vostra entrada publicada i visible per a tots els vostres lectors.

  1. Inicieu sessió al vostre compte de WordPress i aneu al tauler de control. Allà veureu un menú lateral amb diferents opcions. Feu clic a Entrades > Afegeix nova.
  2. S’obrirà una pantalla on podreu escriure el títol i el text de la vostra entrada. El títol ha de ser breu, clar i captivar l’atenció dels vostres lectors. El text ha de ser interessant, informatiu i ben estructurat. Podeu utilitzar diferents elements com subtítols, llistes, enllaços, citacions, etc. per donar-li més format i estil al vostre text.
  3. Un cop escrit el títol i el text, heu de triar una imatge destacada per a la vostra entrada. Aquesta imatge apareixerà al principi de la vostra entrada i també quan la compartiu a les xarxes socials. Per triar una imatge destacada, feu clic a Establir imatge destacada al panell dret de la pantalla. Podeu pujar una imatge des del vostre ordinador o seleccionar-ne una de la biblioteca multimèdia de WordPress.
  4. Finalment, heu de revisar la vostra entrada i publicar-la. Podeu previsualitzar com quedarà la vostra entrada fent clic a Previsualitza al panell dret. Si tot està correcte, feu clic a Publica i ja tindreu la vostra entrada en línia.

I així de fàcil és afegir una nova entrada a WordPress! Espero que us hagi servit d’ajuda!

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

black and white number 9

Fonts més utilitzades en pàgines web

Et presento una llista de fonts per a pàgines web. Són les més utilitzades, perquè es veuen bé, es llegeixen bé, i a més a…

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?