Actualitzo l’equip a Windows 11?

Comparteix l'entrada

Des que va sortir al mercat Windows 11 que l’utilitzem i n’estem molt contents. Per a ordinadors nous o bé si cal reinstalar el sistema operatiu en un ordinador considero que és millor instal·lar-hi ja Windows 11 si l’ordinador ho permet

Com decidir si actualitzem a Windows 11 o no? L’ordinador amb Windows 10 informarà d’una actualització a Windows 11 si l’equip ho permet. Quan es fa una actualització d’aquest tipus pot passar que alguna cosa deixi de funcionar, com passava amb les actualitzacions de Windows 7 i Windows 8 a Windows 10. Si deixa de funcionar l’audio, o internet o algun programa en concret es pot cercar una solució per a fer-ho funcionar de nou amb Windows 11, però si no ho haguéssim actualitzat res hauria deixat de funcionar. 

Cal destacar que Windows 10 té programada la seva EOL (Final de vida ) per a finals de 2025, pel que queden alguns anys. 

Si tens un ordinador personal i t’agrada trastejar una mica amb els equips et recomano que SI actualitzis Windows 10 a Windows 11, o encara millor, fer una instalació neta desde zero, ja que el rendiment serà molt superior (ho hem comprovat amb els nostres equips i la diferència es nota)

Si es tracta d’un ordinador d’empresa et recomanem que no l’actualitzis encara, Windows 10 continuarà entregant actualitzacions de millora i de seguretat fins al 2025 i tot el que podries fer amb Windows 11 ho pots fer amb Windows 10. 

Si la teva decisió és passar-te a Windows 11 i necessites ajuda nosaltres t’ho podem gestionar

Explora més

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?