Actualitzo l’equip a Windows 11?

Comparteix l'entrada

Des que va sortir al mercat Windows 11 que l’utilitzem i n’estem molt contents. Per a ordinadors nous o bé si cal reinstalar el sistema operatiu en un ordinador considero que és millor instal·lar-hi ja Windows 11 si l’ordinador ho permet

Com decidir si actualitzem a Windows 11 o no? L’ordinador amb Windows 10 informarà d’una actualització a Windows 11 si l’equip ho permet. Quan es fa una actualització d’aquest tipus pot passar que alguna cosa deixi de funcionar, com passava amb les actualitzacions de Windows 7 i Windows 8 a Windows 10. Si deixa de funcionar l’audio, o internet o algun programa en concret es pot cercar una solució per a fer-ho funcionar de nou amb Windows 11, però si no ho haguéssim actualitzat res hauria deixat de funcionar. 

Cal destacar que Windows 10 té programada la seva EOL (Final de vida ) per a finals de 2025, pel que queden alguns anys. 

Si tens un ordinador personal i t’agrada trastejar una mica amb els equips et recomano que SI actualitzis Windows 10 a Windows 11, o encara millor, fer una instalació neta desde zero, ja que el rendiment serà molt superior (ho hem comprovat amb els nostres equips i la diferència es nota)

Si es tracta d’un ordinador d’empresa et recomanem que no l’actualitzis encara, Windows 10 continuarà entregant actualitzacions de millora i de seguretat fins al 2025 i tot el que podries fer amb Windows 11 ho pots fer amb Windows 10. 

Si la teva decisió és passar-te a Windows 11 i necessites ajuda nosaltres t’ho podem gestionar

Si tens algun dubte o vols que t’assessorem pots contactar amb nosaltres 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Explora més

person showing white envelope

Configurar autoresposta en Webmail Ionos

Accedim al webmail del correu electronic amb el nostre usuari i contrasenya a través del següent enllaç: https://mail.ionos.es Dins el correu electrònic, accedim a la…

Vols fer créixer el teu negoci?

Estiguem en contacte!

Person Holding Plant in Vase
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?