Hola, món!

pexels-porapak-apichodilok-346734

Benvinguts al WordPress. Aquest és la primera entrada. Editeu-la o suprimiu-la, i aleshores comenceu a escriure!

asdasdasdas

asdasdasd

Easdfasd

werfqwer

y de tots cap l’hi agradaba tant ni l’hi semblaban mellors que aquells qu’ escrigué lo famós Feliciá de Silva; perque la claretat de sa prosa y aquellas intrincadas rahons sevas, l’ hi semblavan de perlas, y sobre tot cuant arribava á llegir aquellas galanterías y floretas, y aquells requiebros y cartells de desafío, ahont en moltas parts trobava escrit: «la rahó de la sens rahó qu’ á ma rahó’s fá, de tal manera ma rahó enflaqueix que ab rahó me queixo de la vostra fermosura», y també cuant llegía: «los elevats cels que de vostra divinitat divinament ab los estels vos fortifican, y vos fan mereixedora del mereixement, que mereíx la vostra grandesa.»

Que tracta del personatge i les persecucions del famós senyor Quixot de la Manxa

En un poble de la Manxa, el nom del qual no tinc ganes de recordar, no fa massa temps hi va viure un d’aquests senyors que guarda una llança en la porta llances, un vell broquer, un rossí prim i un llebrer per caçar. Una olla amb més carn de vedella que no pas de xai, una amanida la majoria de les nits, les sobres als dissabtes, les llenties als divendres, i un colom o alguna cosa semblant als diumenges, consumien les tres parts dels seus ingressos.

La resta consistia en un doblet de tela fina, pantalons i sabates de vellut a joc pels dies festius, mentre que la resta dels dies de la setmana mostrava la seva figura amb el seu millor vestit cassola. A casa seva tenia una mestressa de més de quaranta anys, una neboda menor de vint anys, i un noi per al camp i pel mercat, que solia ensellar la destral i gestionar el ganxo per a les factures. L’edat del nostre cavaller rondava la cinquantena, tenia un caràcter dur, sobri, amb un aspecte demacrat i un gran esportista.

wfdgwerfg

asdasd

asdasd

Hola, món!

Benvinguts al WordPress. Aquest és la primera entrada. Editeu-la o suprimiu-la, i aleshores comenceu a escriure! asdasdasdas asdasdasd Easdfasd werfqwer

Read More »
Open chat
Et puc ajudar?
Dualvic
Hola!
Com et puc ajudar?